![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvGkB0wQC0IkuH8bfdhJTIzZR6lmVHvKahvRmxdcy-mxIthqfDjkSJ_xtlBW4__NSE1caxyCDNu60uop-nIRZjHpF4HQSVl0b625D50ifrzCsCrUh4EYLvnuJdZpdsHCs2Hblvb2m0SC97/s400/Tc743.jpg)
menggunakan resepi yang sama dengan resepi apam gula merah cuma tc gantikan dgn gula puteh dan dimasukkan jus pandan
sedap bila digaulkan dengan kelapa parut bercampur garam
2 cawan tepung gandum
1 sudu teh yist
1-3/4 cawan air
1/2 cawan gula pasir (kalau nak manis tambah lagi dalam 4 sudu makan)
kisarkan kesemua bahan diatas dan perapkan selama 1.5 jam
kukus selema 35-45 minit
2 comments:
Salam TC..apam nie mmg kesukaan saya dah lama cari..izinkan saya ambil resepi nie dan masuk dlm blog saya ye..
dinaz-asamgaramkehidupan@blogspot.com
sudi2kan
kita sama2 berkongsi apa yang kita tau, jadi lebih ramai lagi yang dapat menikmatinya
Post a Comment