Tuesday, April 7, 2009

tampal aja le......lu punya suka



lupa kan sejenak kisah along yang tak ada kaitan persaudaraan dengan kita semua.
sepekara yang menarik perhatian tokchik adalah kehadiran iklan-iklan yang menyemakkan dan mencacatkan pandangan mata. iklan ...rumah/bilik untuk disewa, iklan ceti haram, iklan ubat kuat untukk lelaki le dan pelbagai lagi


kat sini patutnya ada peta panduan jalan sekitar Klang, tapi yang terlihat gambar khir toyo...

kat sini pun ada


orang-orang yang menampak iklan-iklan ni semuanya tak ada kesedaran sivik, tak tau ke mereka perbuatan mereka tu dah mencacatkan pemandangan. terfikir juga tokchik mengapa kah pihak berkuasa (Majlis Perbandaran Klang) tak nak mengambil tindakan terhadap mereka yang "gatai tangan" dok tampal iklan haram ni, bukannya susah, no telefon mereka ada tertera, saman aja

2 comments:

Adzriel AB said...

curi gambar kat sini ye!

http://adzriel.blogspot.com/2011/03/suka-hati-je-tampal-tampal.html

tok_chik said...

tc kurang jelas dengan ayat kamu...." curi gambar kat sini ye!"
ayat tersebut boleh membawa 2 pengertian....hehehehe

seandainya kamu memberitahu bahawa kamu meminta izin untuk copy dan paste gambar dari laman blog tc....silakan...

Followers